TEL VERDE: 0800 800 710 (Pentru comenzi și consultanță)

Bine ati venit !

Valentine's Day City Break

 

CEL MAI REUȘIT CUPLU CÂȘTIGĂ UN CITY BREAK!

 

Valentine’s day, sărbătoarea în care trebuie să îți faci timp să îți petreci ziua într-un mod romantic cu partenerul de viață. Ne-am gândit să venim în ajutorul tău.

Ce poate fi mai romantic decât timpul petrecut alături de partenerul tău în una dintre cele mai romantice destinații europene?

Doar imaginează-ți cum ar fi o plimbare pe străduțele pietruite din Veneția, până la micile cafenele care îți oferă o intimitate greu de găsit în altă parte. Dar o plimbare în Paris, orașul luminilor și al îndrăgostiților de pretutindeni, unde poți sărbători printr-o plimbare cu vaporașul pe Sena și degustarea unui pahar de șampanie franțuzească? Dar Alpii din Austria, care îți oferă posibilitatea de a admira peisajele minunate date de crestele munților acoperite de zăpadă sau admirarea clădirilor contruite în stil baroc?

Dacă ți-am stârnit interesul și dorești să petreci un Valentine’s Day de neuitat cu partenerul tău urmează pașii de mai jos și puteți fi fericiții câștigători al unui City Break într-o destinație europeană.

 

CUM POȚI PARTICIPA?  

1. Trimiți pe adresa de e-mail marketing@invictus.com.ro  sau pe pagina noastră de Facebook https://www.facebook.com/InvictusMForce/ o fotografie  cu tine și partenerul tău. Ne transmiți datele tale de contact. Pot trimite fotografii doar angajații instituțiilor de Apărare și Securitate căruia îi este adresat acest website, actuali sau viitori clienți.

2. Toate fotografiile pot fi transmise până pe data de 01.02.2018

3. Pe data de 02.02.2018 fotografiile vor fi postate pe site-ul nostru www.m-force.ro și va începe votarea acestora până pe data de 13.02.2018.

4. Cuplul care va aduna cele mai multe voturi, va fi câștigătorul unui City Break oferit de INVICTUS, marcă înregistrată ADINA S.R.L.

 

Dorim să le urăm success tuturor participanților și așteptăm fotografiile dumneavoastră.

Vă rugăm să citiți și Regulamentul Campaniei.