TEL : 0747 267 072 (Pentru comenzi și consultanță)

Precizari privind comercializarea produselor pentru Politie si Politia de Frontiera.

În data de 28 Septembrie 2021 s-a publicat în Monitorul Oficial HOTĂRÂREA nr. 985 pentru modificarea și completarea Hotărârii Guvernului nr. 1.061/2002 privind stabilirea uniformei, echipamentului specific, însemnelor distinctive, insignei și documentului de legitimare pentru polițiști.

INVICTUS se conformează cu prevederile art. I, alin. 3, care stipulează că, din data de 28 Octombrie 2021, vânzarea articolelor de echipament sau a unor însemne distinctive din compunerea uniformelor polițiștilor în afara procedurilor legale de achiziție derulate de Ministerul Afacerilor Interne ori de instituțiile/structurile aflate în subordinea acestuia constituie contravenție.

În consecință, INVICTUS nu preia, nu produce și nu livrează comenzi individuale pentru angajații din aceste insistuții.

Uniformele și însemnele specifice disponibile la livrare sunt EXCLUSIV pentru următoarele categorii de beneficiari: Armată, Jandarmerie, Pompieri, Poliția Locală și Administrația Națională a Penitenciarelor sau produse cu caracter general, cum ar fi încălțăminte, produse de protecție, produse tactice, articole de harnașament, etc.

Produsele de uniformă și însemnele specifice IGPR și IGPF sunt publicate cu scopul EXCLUSIV de prezentare pentru Autoritățile Contractante care pot iniția achiziții pe platforma SEAP.


Condiții privind plasarea comenzilor

Achiziționarea articolelor de uniformă cu însemne oficiale se face pe baza prezentării legitimației de serviciu sau confirmării telefonice la un număr de telefon din rețeaua fixă. 
INVICTUS FORCE & SAFE S.A. nu este responsabilă pentru comenzile făcute accidental și se exonerează de orice refuz ulterior plasării comenzii.
Comanda făcută prin intermediul acestui magazin virtual devine angajament juridic și comportă obligație de plată din partea clientului.

Informații privitoare la returnarea mărfii - altele decât cele de uniformă executate la comandă și personalizate (definite conform art. 16, lit. c, OUG 34/2014):

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului. În cazul solicitării unui alt produs cu preț mai mare se va achita diferența de preț. Produsul solicitat se va trimite la schimb numai după sau odată cu returnarea produsul cumpărat inițial. Rambursarea contravalorii produsului ori, după caz, înlocuirea acestuia, se va face în cel mult 14 zile de la retur.
În cazul renunțării la un produs, suma achitată va fi restituită printr-un transfer bancar, mai puțin orice taxe de transport.
Clientul va trimite produsul pe cheltuiala sa, INVICTUS FORCE & SAFE S.A. nu primește colete cu plată ramburs.
În cazul returnării sau înlocuirii produselor ca urmare a renunțării la cumpărare, costurile de returnare / înlocuire sunt suportate de către client. Renunțarea la cumpărare în mod repetat va putea fi considerată un abuz.
Produsele purtate, căruia i-au fost tăiate etichetele sau deteriorat ambalajul nu se returnează.
Dacă v-a fost trimis un alt produs decât cel comandat, îl puteți returna. INVICTUS FORCE & SAFE S.A. va suporta cheltuielile cu transportul și vă va trimite produsul cerut imediat ce vom primi coletul de la dvs.
Aceste dispoziții se aplică în conformitate cu O.G. 130/2000 - privind regimul juridic al contractelor la distanță - pentru produse achiziționate din acest site prin comerț electronic. Clientul nu are dreptul să opteze decât o singură dată pentru returnarea/înlocuirea unui produs în condițiile art 4 alin.1 lit b) din O.G. 130/2000.
Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate clienților prin curierat rapid, comenzile care au fost ridicate de la sediile INVICTUS FORCE & SAFE S.A. din Galați și București nu sunt considerate comerț la distanță, ci vânzare prin magazine specializate, întrucât pot fi vizualizate, verificate și acceptate personal, ca și corespunzătoare cu scopul și nevoile clientului.
Pentru returnarea produsului vă rugăm să ne scrieți la adresa vanzari@invictus.com.ro sau să ne contactați la numărul 0747 267 072.
Coletul cu produsul împreună cu factura se trimit la adresa: Comuna Vanatori, DN26, km 6, str. Foltanului, nr. 1E Galați, 807325. 

ATENȚIE:

Produsele din categoria „uniforme” nu se fabrică pentru a se ține în stoc ci fiecare comandă se procesează în  sistem de comandă nominală. Sistemul nostru permite comandarea pieselor individuale de la un costum, comandarea mărimilor diverse (începând cu mărimea 34/IV până la maxim 62/0) precum și în mărimi combinate jachetă-pantalon. Încadratorul de mărimi ajută clientul care nu știe ce mărime poartă sau dorește să își verifice informația respectivă,  să definească mărimea și talia în corelare cu uniforma pe care dorește să o comande. Fiecare produs executat în regim de comandă unică  este personalizat cu numele clientului respectiv.

Toate articolele sunt produse conform standardelor instituției aferente, care prevăd atât design-ul uniformei, materia primă și accesoriile cât și dimensiunile fiecărui reper component a acesteia. Astfel, este puțin probabil să existe vreo asemănare între o pereche de jeans-i fashion și un pantalon de instrucție.

Prevenim clienții noștri cã nu ne este permisă vreo modificare asupra unei uniformei omologate. De aceea referințele pentru verificarea calității și conformității unui articol din componența uniformei militare sunt Standardele de produs la care orice client al nostru are acces folosind codul de pe factură. Odată un produs comandat într-o anumită talie și mărime el nu poate fi evaluat după standarde de modă sau după alte haine civile. Clientul asumă că este îndreptățit să solicite înlocuirea articolului comandat DOAR ÎN SITUAȚIA ÎN CARE ACESTA SE VERIFICĂ CU STANDARDUL SĂU ȘI SUNT IDENTIFICATE NECONFORMITĂȚI. În acest caz responsabilitatea pentru înlocuirea și/sau returnarea contra-valorii lui revine în întregime companiei.

NOU:

Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 34 / 2014 privind dreptul la retragere și condițiile de returnare

În conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 34 / 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniști, clientul / consumatorul are dreptul la retragere în termen de 14 zile. În conformitate cu art. 6, lit. t). al aceleași legi, clientul / consumatorul „are posibilitatea de a recurge la un mecanism extra-judiciar de depunere și soluționare a reclamațiilor”, respectiv orice instituție de terță parte de profil, cum ar fi: Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Textile și Pielărie, Intertek Labtest sau SGS România, care pot emite evaluări de conformitate. 
Conform actului normativ OUG 34/2014, art. 16, lit. c). sunt exceptate de la dreptul de retragere „produsele care sunt confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar”. În sensul acestei prevederi, comanda de articole inidvidualizate și conforme specificațiilor tehnice indicate de client, se încadrează în această categorie.

Pentru a comunica retragerea, vă rugăm să ne transmiteți prin e-mail la vanzari@invictus.com.ro sau la numarul de telefon 0747 267 072.

Informații privind prețurile:

Informațiile despre produse și preturi sunt prezentate sub rezerva erorilor de tipar. Existența unor eventuale valori de 0 lei la unele produse nu se înțelege a da posibilitatea ca produsul să fie comandat gratuit, ci prețul nu este actualizat de la furnizor(i), produsul este momentan indisponibil sau prețul este comunicat la cerere (datorită configurării diferite a produsului, după caz).

Prețurile sunt exprimate în RON și conțin TVA. Costul de livrare prin curier este suplimentar față de prețurile produselor din catalog. În cazul modificării prețurilor de achiziție a materialelor și accesoriilor, S.C. INVICTUS FORCE & SAFE S.A. își rezervă dreptul de a modifica oferta de prețuri, fără o notificare prealabilă.

Informații despre garanția produselor:

Pentru produsele achiziționate, se acordă garanție conform prevederilor OUG 140/2021. Termenul de garanție decurge de la data primirii produsului.
Garanția se oferă în condițiile respectării unui regim de exploatare normal (utilizarea produselor se va face într-un mediu climatic și mecanic corespunzător; produsele vor fi folosite conform cu scopul și destinația lor și vor fi ferite de acțiuni fizico-mecanice excesive: tăiere, străpungere, sfâșiere, abraziune), a instrucțiunilor de întreținere și în condiții corespunzătoare de depozitare (se vor depozita în spații adecvate, curate, aerisite, lipsite de umezeală, ferite de acțiunea directă a razelor solare și a rozătoarelor).
Dreptul la garanție se pierde în următoarele situații: intervenții sau reparații executate de persoane neautorizate, nerespectarea condițiilor de utilizare, exploatare, întreținere, manipulare, transport și păstrare sau în condiții ce contravin standardelor tehnice din România.
În cazul efectuării unei reclamații în perioada de garanție, cumpărătorul are obligația de a prezenta certificatul de garanție si factura fiscală, în original, eliberate la data cumpărării produsului. 

Reparațiile sau înlocuirile în perioada garanției comerciale se efectuează in general într-un termen de 15 zile calendaristice din momentul în care vânzătorul a fost informat de către consumator cu privire la neconformitate, cu exceptia produselor comercializate de la alte marci care pot necesita piese sau subansamble ce necesita un timp mai indelungat de aprovizionare. Clientul va fi informat de aceasta situatie exceptionala in intervalul de 15 zile mentionat mai sus.

Recenzii și comentarii

Conținutul acestui web-site este dreptul intelectual exclusiv al INVICTUS FORCE & SAFE S.A.
Utilizatorii acestui web-site pot posta recenzii la produse, recenzii generale și comentarii la acestea, pot trimite sugestii, pot pune întrebări, atâta timp cât conținutul acestora nu este ilegal, nu încalcă dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietății intelectuale, nu conține viruși informatici, comunicări comerciale, politice sau care instiga la ură sau intoleranță.
INVICTUS FORCE & SAFE S.A. își rezervă dreptul, dar nu are obligația, de a revedea periodic acest conținut și, fără nicio explicație, de a posta sau nu recenziile scrise de utilizatori care nu sunt clienți sau comentariile care nu sunt de interes, care creează tensiune și dezacord cu utilizatorii web-site-ului și clienții companiei și/sau care cad sub incidența art. 1 din Legea 61/1991, actualizata în 2016, pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii si liniștii publice: „acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, amenințări cu acte de violență împotriva persoanelor sau bunurilor acestora, de natura sa tulbure ordinea si liniștea publică sau să provoace indignarea cetățenilor ori sa lezeze demnitatea și onoarea acestora sau a instituțiilor publice”.

Protecția datelor personale

Cumpărătorul, în conformitate cu Regulamentul European 2016/679: GDPR - General Data Protection Regulation (anterior Legea nr. 667/2001) privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, prin achiziționarea produselor de la vânzător, declară că este de acord ca S.C. INVICTUS FORCE & SAFE S.A. să colecteze și să prelucreze datele personale în scopul expedierii produselor comandate și a materialelor promoționale, cu respectarea principiului confidențialității datelor primite.
S.C. INVICTUS FORCE & SAFE S.A. garantează respectarea drepturilor conferite de Regulamentul European 2016/679 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protejarea acestora: dreptul la rectificare, ștergere, obiecție sau restricție, dreptul la opoziție, dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul de a vă adresa justiției. Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei simple cereri scrise și semnate ce va fi trimisă prin poștă la adresa Comuna Vanatori, DN26, km 6, str. Foltanului, nr. 1E Galati, 807325, Galați, România.
INVICTUS FORCE & SAFE S.A. a fost înscrisă în Registrul de evidență a prelucrărilor datelor cu caracter personal sub nr 12101. 

Drepturi de autor

Materialele incluse în acest web-site aparțin în exclusivitate S.C. INVICTUS FORCE & SAFE S.A. Nici un material informativ textual, grafic sau fotografic nu poate fi reprodus fără acordul beneficiarului.

  Loading...