TEL : 0747 267 072 (Pentru comenzi și consultanță)

CUM SE LIVREAZĂ ?

INVICTUS FORCE & SAFE S.A. livreaza in toata tara prin serviciul de mesagerie Fan Courier in aria de acoperire oficiala pe care o puteti vizualiza AICI.

Pentru orice comanda cu o valoare de peste 300 lei transportul în aria de livrare Fan Courier este asigurat de INVICTUS FORCE & SAFE S.A.
Pentru livrări în afara ariei Fan Courier care pot avea costuri mai mari datorită distanței suplimentare, INVICTUS FORCE & SAFE S.A. acoperă 19,90 lei din valoarea transportului.
In situatia in care localitatea dumneavoastra este in afara ariei de acoperire Fan Courier și nu sunteți de acord cu tariful datorat distantei suplimentare, puteti alege sa ridicati coletul de la cea mai apropiata locatie Fan Courier.

- Termenul de livrare este de 20 zile de la confirmarea comenzii.
- termenul de transport este de 1 zi lucratoare (produsele expediate vineri se livreza dupa caz sambata sau luni);
- produsele sunt asigurate pe durata transportului;
- receptia coletelor se face in prezenta reprezentantului Fan Courier Express;
- in colet produsele sunt insotite de factura fiscala si certificatul de garantie;
- veti fi informat dinainte asupra costurilor de livrare, fie de reprezentantul nostru fie folosind aplicatia pusa la dispozitie pe site;
- nu se percep taxe pentru plata ramburs.

NOTA: Verificati la primire integritatea coletelor. Coletele noastre sunt sigilate cu banda adeziva personalizata. Refuzati la primire colete rupte, gaurite, sau sigilate cu altfel de banda adeziva.
Costurile de transport sunt calculate in functie de valoarea si greutatea comenzii, de catre agentul nostru, la momentul preluarii comenzii.


POLITICA DE RETUR INVICTUS FORCE & SAFE S.A. - alte produse decât uniformele executate la comandă și personalizate (definite conform art.16, lit. c, OUG 34/14):

În conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 34 / 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniști, clientul / consumatorul are dreptul la retragere în termen de 14 zile. În conformitate cu art. 6, lit. t). al aceleași legi, clientul / consumatorul „are posibilitatea de a recurge la un mecanism extra-judiciar de depunere și soluționare a reclamațiilor”, respectiv orice instituție de terță parte de profil, cum ar fi: Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Textile și Pielărie, Intertek Labtest sau SGS România, care pot emite evaluări de conformitate. 
Conform actului normativ OUG 34/2014, art. 16, lit. c). sunt exceptate de la dreptul de retragere „produsele care sunt confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar”. În sensul acestei prevederi, comanda de articole inidvidualizate și conforme specificațiilor tehnice indicate de client, se încadrează în această categorie.

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului
Clientul va putea solicita schimbarea produsului, in termen de 14 zile de la data primirii coletului, fara invocarea unui motiv. In cazul solicitarii unui alt produs cu pret mai mare se va achita diferenta de pret. Produsul solicitat se va trimite la schimb numai dupa ce se returneaza produsul cumparat initial. Rambursarea contravalorii produsului ori, dupa caz, inlocuirea acestuia, se va face in cel mult 14 zile de la retur.
In cazul renuntarii la un produs, suma achitata va fi restituita printr-un transfer bancar, mai putin orice taxe de transport.
Clientul va trimite produsul pe cheltuiala sa, INVICTUS FORCE & SAFE S.A. nu primeste colete cu plata ramburs.
In cazul returnarii sau inlocuirii produselor ca urmare a renuntarii la cumparare, costurile de returnare / inlocuire sunt suportate de catre client. Renuntarea la cumparare in mod repetat va putea fi considerata un abuz.
Produsele purtate, caruia i-au fost taiate etichetele sau deteriorat ambalajul nu se returneaza.
Daca v-a fost trimis un alt produs decat cel comandat, il puteti returna. INVICTUS FORCE & SAFE S.A. va suporta cheltuielile cu transportul si va va trimite produsul cerut imediat ce vom primi coletul de la dvs.
Aceste dispozitii se aplica in conformitate cu O.G. 130/2000 pentru produse achizitionate din acest site prin comert electronic. Clientul nu are dreptul sa opteze decat o singura data pentru returnarea/inlocuirea unui produs in conditiile art 4 alin.1 lit b) din O.G. 130/2000.
Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate clientilor prin curierat rapid, comenzile care au fost ridicate de la sediile INVICTUS FORCE & SAFE S.A. din Galati si Bucuresti nu sunt considerate comert la distanta, ci vanzare prin magazine specializate, intrucat pot fi vizualizate, verificate si acceptate personal, ca si corespunzatoare cu scopul si nevoile clientului.
Pentru returnarea produsului va rugam sa ne scrieti la adresa vanzari@invictus.com.ro sau sa ne contactati la numarul gratuit TelVerde 0800-800-710.
Coletul cu produsul impreuna cu factura se trimit la adresa: Comuna Vanatori, DN26, km 6, Strada Foltanului, nr. 1E, 807325, Galati . 

ATENȚIE:

Produsele din categoria „uniforme” nu se fabrică pentru a se ține în stoc ci fiecare comandă se procesează în  sistem de comandă unică. Sistemul nostru permite comandarea pieselor individuale de la un costum, comandarea mărimilor atipice precum și în mărimi combinate jacheta- pantalon. Încadratorul de mărimi ajută clientul care nu știe ce mărime poartă sau dorește să își verifice informația respectivă  să definească mărimea și talia în corelare cu uniforma pe care dorește să o comande. Fiecare produs executat este personalizat cu numele clientului respectiv.

Toate articolele sunt produse conform standardelor instituției aferente, care prevăd atât design-ul uniformei, materia primă și accesoriile cât și dimensiunile fiecărui reper component a acesteia. Astfel, este puțin probabil să existe vreo asemănare între o pereche de jeans-i fashion și un pantalon de instrucție.

Prevenim clienții noștri că nu ne este permisă vreo modificare asupra unei uniformei omologate. De aceea referințele pentru verificarea calității și conformității unui articol din componența uniformei militare sunt Standardele de produs la care orice client al nostru are acces folosind codul de pe factură. Odată un produs comandat într-o anumită talie și mărime el nu poate fi evaluat după standarde de modă sau după alte haine civile. Clientul asumă că este îndreptățit să solicite înlocuirea articolului comandat doar în situația în care acesta se verifică cu standardul său și sunt identificate neconformități. In acest caz responsabilitatea pentru înlocuirea și/sau returnarea contra-valorii lui revine în întregime companiei.

  Loading...