TEL VERDE: 0800 800 710 (Pentru comenzi și consultanță)

Bine ati venit !

Recenziile clientilor INVICTUS

Gabor Valentin

Gabor Valentin

Date: 4 februarie 2020
 • Recenzie INVICTUS
 • Felicitari!!

Falcol Adriana

Falcol Adriana

Date: 16 octombrie 2019
 • Recenzie INVICTUS
 • Foarte mulțumită de produs, livrarea in 4 săptămâni , dar produsul este de calitate și merita așteptarea, trebuie consultat tabelul de mărimi .

CIOBICA NICOLAE

CIOBICA NICOLAE

Date: 7 septembrie 2019
 • Recenzie INVICTUS
 • Sunt deosebit de multumit de serviciile prestate de Adina, de la primele articole achizitionate in 2007, pana la cea mai recenta achizitie. O pereche de bocanci Haix P3 m-a tinut 9 ani! Manusi tactice, bocanci Haix, pantofi HAIX, tinuta ripstop, toate s-au dovedit a fi de calitate superioara. Adina face viata militarului roman mai usoara! Bravo!

Ovidiu Oanta

Ovidiu Oanta

Date: 21 iulie 2019
 • Recenzie INVICTUS
 • Multumesc pentru patch-uri! Profi calitativ!

MURARIU AUREL

MURARIU AUREL

Date: 7 iulie 2019
 • Recenzie INVICTUS
 • Am facut si eu o comanda de tricouri combat cu maneca scurta. Comanda a durat asa cum zic si ceilalti cam 3 saptamani, insa calitatea produselor si serviciilor lasa total de dorit.In primul rand materialul nu este 100% bumbac asa cum sunt tricourile livrate catre M.Ap.N.(se vede de la o posta calitatea tricourilor primite de colegi si ceea ce am comandat eu)de fapt scrie si pe eticheta ca este 70% bumbac cu 30% sintetic.
  In al doilea rand, desi am dat masuratorile personale si le-am trecut la observatii in comanda, asa cum mi s-a zis latelefon de reprezentantul firmei, pur si simplu nu s-au tinut cont de ele.Deci, degeaba trimitem masurile personale.
  In al treilea rand croiala, si de acelasi lucru se mai plange un coleal meu care a comandat acelasi produs, desi tricourile au fost comandate cu 2 numere mai mari fata de croiala ripstop, ele pe amandoi ne strang la umeri, Epoletii sunt cusuti aiurea, mult pe spate in loc sa fie lasati usor catre fata, , si desi am pus masuratoarea mea de la gat, abia imi intra capul in tricou, de inchis ultimul nasture nici nu poate fi vorba. Au inteleg cand comand ceva de imbracatsi mi se i-au sau dau masurile mele sa fie asa cum le-am comandat, din aceste motive am acordat cu greu o steluta firmei ADINA.

 • Bună ziua
  1) Specificatia tehnica (ST) in vigoare la aceasta data este nr. 1756-18 (mânecă scurtă) și 1757-18 (mânecă lungă) din 2018. Acestea prevăd compozitia materiei prime ca fiind 70% bumbac + 30% poliester. Intr-adevar, specificația tehnică din 2016 prevedea ca materia prima să fie 100% bumbac, insa a fost inlocuita de specificatia tehnica din 2018. Aceasta informatie o gasiti in interiorul organizatiei dumneavoastră, insa vă vom trimite si noi spre informare ambele specificații.

  2) Ati ales cea mai mare marime din grila de marimi si talii: un tricou de marimea 62 cu talia 0. Insa pentru dimensiunile mentionate de dumneavoastră, rezulta conform evaluarii antropometrice din ST-ul de produs, o marime de 68 II.

  3) Din pacate marimile extreme prevazute in ST-ul de produs sunt pentru persoane intre 36 IV (orientativ ca pentru un adolescent de 15-17 ani) si respectiv 62 0 (orientativ o persoana de 1,90 inaltime si 100 -110 kg).

  4) Marimea 68 este o marime extrema care nu este in gama. Rubrica de observatii din site este pentru detalii care nu tin de marime (de ex. nume pentru ecusoane sau altă adresă de livrare). Pentru stabilirea marimilor exista incadratorul cu masuri. Ce nu se regaseste acolo nu se fabrica.

  5) Referitor la pozitia epoletilor „mult pe spate” precum si la faptul ca nu va „intra capul in tricou”, trebuie sa acceptati ca nu puteti „intra” intr-un tricou de marimea 62 daca purtati marimea 68 asa cum de exemplu o doamna de 80 kg nu ar „incape” intr-o rochie pentru o doamna de 65 kg si chiar daca ar reusi, probabil ar arata… discutabil.

  6) Mentiunile comparative cu „croiala ripstop” nu fac obiectul expertizei noastre .

  Deoarece avem ca politica de companie sa incercam sa rezolvam in masura posibilitatilor doleantele clientilor nostri, vom reconsidera comanda Dv la masura potrivita si va vom realiza aceasta marime speciala chiar daca asta inseamna materie prima cu 30 % mai mult decat la un tricoul marime medie de 52 II astfel incat sa fiti multumit si sa va puteti folosi de produs.

  Speram ca atitudinea noastra, modul in care v-am explicat cum stau lucrurile si felul in care am ales sa va rezolvam problema dovedeste calitatea noastra, ceea ce speram si de la clientii nostri.

  Va multumim pentru intelegere.

Gavrilă liviu

Gavrilă liviu

Date: 26 aprilie 2019
 • Recenzie INVICTUS
 • Calitate foarte buna ....comanda a durat aproape 3 saptamani...nota 10 cu felicitări.

Marius

Marius

Date: 14 aprilie 2019
 • Recenzie INVICTUS
 • Va multumesc pentru calitatea produselor si modul cum au fost lucrate! Urmatoarea comanda tot la dvs.va fi!

Paul

Paul

Date: 12 aprilie 2019
 • Recenzie INVICTUS
 • Oameni de incredere! Livrarea a durat aprox. O luna. Produsele sunt de calitate si au venit exact cum le-am comandat!

Halga Olimpiu

Halga Olimpiu

Date: 21 martie 2019
 • Recenzie INVICTUS
 • Sunteți cei mai buni!!!! Mult succes în continuare. Doamne ajuta!!!

Traian

Traian

Date: 1 martie 2019
 • Recenzie INVICTUS
 • Excelent !

Articolele de la 41 la 50 din totalul de 51

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
  Loading...