TEL VERDE: 0800 800 710 (Pentru comenzi și consultanță)

Bine ati venit !

 

PREȚURI REVOLUȚIONARE Discount la sute de produse

Echipa ADINA SRL apreciază în egală măsură atât laudele primite cât și sugestiile sau observațiile clienților săi persoane fizice.

Conform celui mai recent sondaj de opinie realizat de noi, clienții noștri consideră produsele noastre de o calitate deosebită, prețurile acestora fiind o expresie a calității oferite, dar ar aprecia dacă acestea pot fi îmbunătățite.

Am răspuns afirmativ provocării și am revoluționat strategia de prețuri la majoritatea produselor de echipament militar individual, cu reduceri substanțiale pentru toate categoriile de forțe.

Acest lucru este posibil printr-o serie de factori cum ar fi:
- optimizarea proceselor prin retehnologizare și modernizare
- selecția riguroasă a furnizorilor și renegocierea costurilor materiei prime
- eficientizarea consumurilor de materii prime prin sistemul de proiectare CAD

PRODUSE PERSONALIZATE

Comenzile clienților noștri sunt procesate și lansate în execuție în sistem de COMANDĂ UNICĂ, proiectate, confecționate și controlate în regim INDIVIDUAL, personalizate cu numele clientului.

 

TERMEN REDUS DE LIVRARE Două săptămâni LIVRARE

Într-o eră a comerțului electronic și a multiplelor opțiuni de curierat, înțelegem nevoia de livrare în termen cât mai scurt a comenzilor. Având în vedere că produsele noastre sunt realizate în sistem individual, ca orice proces tehnologic etapele acestuia nu pot fi eliminate.

În schimb, putem să ne îmbunătățim serviciile astfel încât am reușit să scurtăm termenul de livrare de la 3 la doar 2 săptămâni.

 

 

 

COMUNICARE MAI DESCHISĂ Live CHAT

Ca element de noutate, am implementat un serviciu de Live Chat (Mesagerie instant) cu operatorii noștri din echipa de vânzări, care vine în completarea seriei de 3 numere de telefon la care ne puteți apela.

Din Octombrie vă stăm la dispoziție cu numerele 0336-802043 (direct sau interior 111), TelVerde 0-800-800-710 sau 0741-228-883.

 

CHESTIONAR DE SATISFACȚIE:
Părerea dumneavoastră contează pentru noi. Am aprecia dacă puteți aloca 2 minute pentru completarea CHESTIONARULUI DE SATISFACȚIE - AICI!

Suplimentar: 

Discount 10% pentru comenzi cu valoare mai mare de 1100 lei.

Transport Gratuit pentru comenzi cu valoare mai mare de 500 lei.

 

Vă așteptăm la MAREA INSURECȚIE!