TEL : 0747 267 072 (Pentru comenzi și consultanță)

 Card FIDELITY

CAMPANIAM-Force FIDELITY Card


Această campanie este adresată tuturor clienților Adina S.R.L. care achiziționează produse din showroom-ul din București, blvd. Iuliu Maniu, nr. 190. Campania se aplică tuturor produselor comandate de aceștia exclusiv în locația menționată și nu se aplică atunci când comanda este făcută online sau prin alte modalități.

BENEFICII

1. Pentru orice achiziție, posesorul cardului primește automat 5% din valoarea achiziției efectuate, sub formă de puncte.

Valoarea unui punct: 1 leu.

Punctele sunt indivizibile iar calculul procentelor se face cu rotunjire în minus, la o unitate (de ex. la o comandă de 110 lei, punctele acumulate sunt 5).

Clientul poate cere oricând situația la zi a punctelor sale, în showroom sau telefonic.

Punctele acumulate se pot utiliza în orice moment, integral sau fragmentar, fără divizarea unui punct. Exemplu: posesorul are 25 de puncte/lei, poate consuma 25, 10 sau 3 puncte/lei, etc., nu poate consuma 5,7 puncte/lei.

2. Pentru orice recomandare pe care posesorul cardului o face către un alt potențial client (coleg, prieten, vecin, etc.), acesta primește în contul propriu un procent de 3% din valoarea achiziției efectuată de noul client căruia i-a fost făcută recomandarea. Noul client primește la rândul lui aceleași beneficii.

Campania nu se cumulează cu nicio altă campanie aflată în derulare la orice moment și nu are o perioadă de valabilitate.
Adina SRL își rezervă dreptul de a dezactiva oricând acest card și serviciul aferent acestuia.

Vă invităm să citiți și REGULAMENTUL CAMPANIEI AICI !

 

  Loading...