TEL VERDE: 0800 800 710 (Pentru comenzi și consultanță)

Bine ati venit !

CAMPANIA „FIDELITY Card PUNCTE DUBLE

Regulament

 

DESCRIERE

Această campanie este adresată tuturor clienților Adina S.R.L. care achiziționează produse din showroom-ul din București, blvd. Iuliu Maniu, nr. 190, cu respectarea reglementărilor în vigoare privind normele de echipare și comercializarea echipamentelor specifice.

Campania se aplică tuturor produselor comandate de aceștia exclusiv în locația menționată și nu se aplică atunci când comanda este făcută online sau prin alte modalități.

Orice client are dreptul de a primi sau refuza primirea acestui card.

Acordarea beneficiilor aferente se face pe baza prezentării cardului la showroom-ul indicat, după efectuarea achiziției. Beneficiile se aplică la fiecare achiziție în parte.

 

BENEFICII

1. Pentru orice achiziție, posesorul cardului primește automat 10% din valoarea achiziției efectuate, sub formă de puncte.

Valoarea unui punct: 1 leu.

Punctele sunt indivizibile iar calculul procentelor se face cu rotunjire în minus, la o unitate (de ex. la o comandă de 115 lei, punctele acumulate sunt 11).

Clientul poate cere oricând situația la zi a punctelor sale, în showroom sau telefonic.

Punctele acumulate se pot utiliza în orice moment, integral sau fragmentar, fără divizarea unui punct. Exemplu: posesorul are 25 de puncte/lei, poate consuma 25, 10 sau 3 puncte/lei, etc., nu poate consuma 5,7 puncte/lei.

2. Pentru orice recomandare pe care posesorul cardului o face către un alt potențial client (coleg, prieten, vecin, etc.), acesta primește în contul propriu un procent de 6% din valoarea achiziției efectuată de noul client căruia i-a fost făcută recomandarea. Noul client primește la rândul lui aceleași beneficii.

  

RESTRICŢII

Nu există nicio restricție privind tipul de produs comandat, cu excepția celor impuse de reglementările legale în vigoare.

Beneficiile nu se aplică pentru cumpărăturile efectuate anterior primirii cardului.

Campania nu se cumulează cu nicio altă campanie aflată în derulare la orice moment.

PERIOADA

Campania nu are o perioadă de valabilitate.

Adina SRL își rezervă dreptul de a dezactiva oricând acest card și serviciul aferent acestuia

 

ALTE PRECIZĂRI

Celelalte condiții privind calitatea produselor și conformitatea cu normele tehnice în vigoare, precum și facilitățile de plasare a comenzii, cumpărare, livrare și plată rămân neschimbate.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să folosiți numărul nostru 0742-030018 sau să ne scrieți la adresa bucuresti@invictus.com.ro.